Linkek a témában:
Hogyan kell csíráztatni?
A csírák rengeteg vitamint, ásványi anyagot és enzimeket tartalmaznak, amelyek rendkívül jó hatással vannak a szervezetünkre. Ezért érdemes belevágni a csíráztatásba, és akár néhány nap múlva már élvezhetjük is a csírák jótékony hatását. Ráadásul, akinek nincs zöldségeskertje, az is mini kertet varázsolhat a konyhájába.
Meghatározás
Az oldal a különböző növényi csírák bemutatását, felhasználását, vásárlási lehetőségeket, éttermeket gyűjtött össze, valamint recepteket, elkészítési javaslatokat, ötleteket a csírák felhasználásához. Egyéb egészségről, bio és natúr termékekről szóló linkek is találhatók a gyűjteményben. Csíra, árpa, rozs, kukorica, lucerna, len, rebarbara, vöröskáposzta, búzafű, brokkoli...stb.