Linkek a témában:
Csíráztatás ábc-je
A csírák nagy mennyiségben tartalmaznak ásványi anyagokat, vitaminokat, akár saját konyhánkban néhány nap alatt csíráztathatunk. Magas enzimtartalmuk miatt egészségvédő hatásuk kiemelt. Minden csírafajtának más-más pozitív, betegségmegelőző tulajdonsága és íze van. Válasszunk bio magvakat, így biztosak lehetünk, hogy az elfogyasztott csíra teljes értékű tápanyagokban gazdag és vegyszermentes!
Koncentrált életerő
"A téli időszakban szervezetünk nagyon ki van éhezve a vitaminokra és ásványi anyagokra. Ám éppen ilyenkor a legnehezebb friss zöldségekhez és gyümölcsökhöz jutnunk. Ennek kiküszöbölésére nagyon jó módszer a csíráztatás, hiszen a kis csírák koncentráltan tartalmazzák a növény fejlődéséhez szükséges vitaminokat, tápanyagokat, enzimeket.Csírákat manapság már nagyon sok üzletben vásárolhatunk,......"
Meghatározás
Az oldal a különböző növényi csírák bemutatását, felhasználását, vásárlási lehetőségeket, éttermeket gyűjtött össze, valamint recepteket, elkészítési javaslatokat, ötleteket a csírák felhasználásához. Egyéb egészségről, bio és natúr termékekről szóló linkek is találhatók a gyűjteményben. Csíra, árpa, rozs, kukorica, lucerna, len, rebarbara, vöröskáposzta, búzafű, brokkoli...stb.